امروز مقام معظم رهبری عهده دار هدایت مسلمانان جهان هستند

به گزارش طبس نیوز به نقل از خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان و به  نقل از روابط عمومی فرمانداری شفت، رحمت حیدری نژاد، معاون فرماندار شهرستان شفت امروز، ۱ دی در جلسه ستاد گرامیداشت ۹ دی که در سالن میرزای شفتی فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) مبعوث شدند تا راه درست زیستن را به ما بیاموزند و بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام، ائمه معصومین(ع) مسئولیت هدایت جامعه انسانی را برعهده گرفتند و روش و منش نبوی را در جامعه تبلیغ کردند.

وی با بیان اینکه در اوایل غیبت امام عصر(عج) نواب آن حضرت هدایت جامعه اسلامی را برعهده داشتند، افزود: امروز این علما هستند که هدایت جامعه را عهده دار شده اند .

معاون فرماندار شفت با اشاره به اینکه ما ولی فقیه دوران را با حضرت امام(ره) شناختیم، تصریح کرد: امروز مقام معظم رهبری عهده دار هدایت مسلمانان جهان هستند.

وی با بیان اینکه دشمنی بدخواهان نظام متعلق به امروز نیست، افزود: این دشمنی متعلق به زمانی است که حضرت امام(ره) قیام خود را آغاز کرد و استکبار جهانی همواره در طول انقلاب اسلامی برای ایجاد چالش در کشور برنامه ریزی کرده است.

حیدری نژاد با اشاره به اینکه سیاستگذاری ها به گونه ای بود که نظام توانست در جامعه جهانی بدرخشد، عنوان کرد: خرسندیم که توانستیم الگوی جدیدی را به جامعه جهانی معرفی کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه اگر قرار باشد با دین مردم بازی شود و علیه مقدسات این ملت حرکتی صورت گیرد، مردم به صحنه می آیند، متذکر شد: بعد از واقعه عاشورای سال ۸۸ مردم وارد میدان شدند و دشمنان را یکی پس از دیگری کنار زدند.

وی با بیان اینکه ۹ دی متعلق به همه آحاد جامعه است، گفت: ملت ما برای رسیدن به نقطه کنونی جوانان زیادی را تقدیم این نظام و انقلاب کرده است.

معاون فرماندار شفت با اشاره به اینکه عاشورا و امام حسین(ع) متعلق به همه مردم با گرایش های سیاسی گوناگون است، افزود: ۹ دی متعلق به قشر خاصی نیست که برخی فکر کنند پیروز شده اند و گروهی تصور کنند که شکست خورده اند، بلکه این روز متعلق به همه مردم ایران است و پیروز اصلی مردم قهرمان ایران هستند.

وی با بیان اینکه در ۹ دی تمام دسیسههای استکبار جهانی کنار زده شد و انقلاب با هدایت مقام معظم رهبری به راه خود ادامه داد، تصریح کرد: پس از این بود که با پیروزی مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، پیروزی های کشور در عرصه بینالمللی، سیاست خارجی و اقتصاد رقم خورد و دولت توانست تورم بالای ۴۰ درصد را به تورم تک رقمی نزدیک کند.

حیدری نژاد با بیان اینکه وعده های رئیس جمهوری با هدایتهای مقام معظم رهبری تحقق یافته است، عنوان کرد: وحدت کلمه و همدلی و همزبانی سبب شده است که ما در جامعه جهانی خوش بدرخشیم و پیروزی اخیر کشور در عرصه نفت به مدد همین وحدت کلمه است.

وی با اشاره به تجمع ۹ دی در مرکز شهرستان شفت، یادآور شد: این تجمع راس ساعت ۱۰ صبح در مسجد جامع این شهر برگزار خواهد شد و از همه مردم ولایت مدار برای حضور در این مراسم دعوت به عمل می آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − پنج =