تلاش برای ثبت مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر(ع) در سازمان ملل تا ۵ سال آینده

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) گفت: تلاش ما در مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) بر این است که این مجمع را در سازمان ملل به ثبت برسانیم که در این صورت هر ساله می‌توانیم ۱۵ دقیقه روضه علی‌اصغر (ع) را در سازمان ملل بخوانیم.

به گزارش طبس نیوز به نقل از خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، آیین افتتاح کارگاه‌های دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در ۷۰ نقطه ایران با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران، داود منافی‌پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) و حسن خلج از مداحان اهل بیت (ع) در حسینیه نورالبکاء برگزار شد.

منافی‌پور در ابتدای این مراسم گفت: ۱۴ سال پیش اولین‌بار خدمت حاج‌آقا خلج برای برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی رسیدم قرار شد این کار را در مهدیه تهران انجام دهیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) ابراز داشت: سال اول شروع کار مجمع جهانی حضرت علی‌اصغر (ع) ۸ جلسه در کربلا، مشهد، قم، تهران، بحرین و کاشان داشتیم و سال سوم ۵۳ جلسه از این مراسم در اولین جمعه ماه محرم انجام شد که سال گذشته در ۳۲ کشور برگزار شد که بعد از بررسی‌های دقیق‌تر به ۴۱ کشور رسید که در ۴ هزار و ۵۰۰ نقطه از ایران و خارج کشور برگزار شد.

وی گفت:‌ در اولین جمعه ماه محرم روضه حضرت علی اصغر (ع) خوانده می‌شود که مادران همراه نوزادان خویش با لباس‌های سبز و با سربندهایی با عنوان یا صاحب‌الزمان در تجمع شیرخوارگان حسینی حضور دارند و خاص‌تر از این مسئله نذرهایی است که در جلسه صورت می‌گیرد و بر این اساس مادران، نوزادان خود را نذر یاری قیام حضرت مهدی (عج) می‌کنند و در واقع صورت ظاهری مراسم شیرخوارگان حسینی با روضه‌خوانی برای سیدالشهدا (ع) متفاوت است.

منافی‌پور ابراز داشت: کارگاه دوخت لباس شیرخوارگان حسینی در ایران ۷۰ کارگاه است که ۳۱ استان بدون اینکه از سوی ارگان یا نهادی حمایت مالی شوند کار دوخت لباس را انجام می‌دهند و این کار به صورت کاملاً مردمی انجام می‌شود.

وی تصریح کرد:‌ اهل تسنن در جهان حدود ۸۰۰ میلیون نفر هستند که از این میان ۲۵۰ میلیون نفر آنها حنفی‌مذهب هستند که عقاید آنها به شدت به منابر اهل بیت (ع) نزدیک است. همچنین هندوها جمعیت ۸۰۰ میلیونی در شبه قاره هند را تشکیل می‌دهند که می‌توان هزار جلسه در هند داشته باشیم. روز عاشورا در هند تعطیل است و مردم در این روز به عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) می‌پردازند.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خاطرنشان کرد: ما در مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) به دنبال این هستیم که دانشنامه حضرت علی‌اصغر (ع) را با کمک اساتید و پژوهشگران بنویسم. همچنین دکترین حضرت علی‌اصغر (ع) نوشته شده است و ما در دکترین تلاش می‌کنیم بگوییم به دنبال چه چیزی هستیم و در واقع به وسیله روضه‌خوانی می‌خواهیم پیام اباعبدالله الحسین (ع) را به جهانیان برسانیم. اگر کربلا حیات شیعه به شمار می‌رود حضرت علی اصغر (ع) نیز حیات کربلا است.

وی ادامه داد:‌ تلاش ما در مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) بر این است که این مجمع را در سازمان ملل به ثبت برسانیم. چرا که حضرت علی اصغر (ع) قدرت بلامنازع ما است که چیزی نمی‌تواند با آن مقابله کند و اگر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در سازمان ملل تثبت شود هر ساله می‌توان ۱۵ دقیقه روضه علی‌اصغر (ع) را در سازمان ملل بخوانیم.

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) افزود: در ادامه برنامه‌های ما برای ۶ سال آینده این است که به امکان‌سنجی برگزاری مراسم در امکان داخلی و خارجی پرداخته‌ایم که به طور مثال امکان‌سنجی اولیه ما در هند هزار جلسه است و امسال در ایران بیش از ۴۵۰۰ نقطه است که امکان‌سنجی در سال آینده برگزاری مراسم علی اصغر (ع) در ۸ هزار نقطه پیش‌بینی می‌کند چرا که ما ۱۱ هزار بقعه متبرکه داریم و دستیابی به عدد ۸ هزار دور از ذهن نیست.

منافی‌پور اظهار داشت: ما به رصد رسانه‌های خارجی نیاز داریم، در سال گذشته مراسم شیرخوارگان حسینی ۱۷ بازتاب در رسانه‌های خارجی داشته است. همچنین ۱۱۴ قسمت فیلم کوتاه از مراسم شیرخوارگان حسینی تهیه شده که در چندین مورد نیز از مجمع و از شخص بنده در این فیلم‌ها استفاده شده است.

وی با بیان اینکه ۳ هزار و ۵۰۰ بانوی داوطلب هم اکنون به دوخت لباس برای شیرخوارگان حسینی مشغول هستند، گفت: حضور مادران وشیرخوارگانشان در نخستین جمعه ماه محرم در ۴ هزار و ۵۰۰ نقطه از ایران و جهان، زمینه‌ساز شکل گیری نهضت عاشوراپژوهی و جهانی سازی کربلا خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − چهارده =