تل آویو پنج سال آینده با چالش‌های بیشتری مواجه خواهد شد

اندیشکده صهیونیستی در تحلیلی تاکید کرد ارتش این رژیم برای مواجهه با آینده خطرناک باید آمادگی خود را بیشتر نماید زیرا با گذشت زمان عمق راهبردی اسرائیل به دلیل تولید انبوه سلاح‌های دقیق از سوی ایران با خطر مواجه می‌شود.

به گزارش طبس نیوز به نقل از گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس «اندیشکده بگین سادات» در مطلبی نوشت: آتش‌بس با حزب‌الله و حماس، ارتش اسرائیل را قادر می‌سازد با تمرکز بر آموزش‌های رزمی برنامه‌های افزایش نیروی «گادی عیزنکوت»رئیس ستاد مشترک ارتش را اجرا نماید. نیاز به آمادگی جنگی بر مبنای این ارزیابی صورت گرفته که خاورمیانه آینده به میزان قابل توجهی خطرناک‌تر، کم‌ثباتر و پیچیده‌تر از امروز خواهد بود. پس به علت گسترش سلاح‌های قدرتمند در سراسر منطقه ارتش اسرائیل باید بتواند به طور همزمان با چندین جبهه نزدیک و دور به مقابله بپردازد و قادر باشد بازیگران غیر دولتی و دولتی را شکست دهد.

این اندیشکده ادامه داد: اسرائیل از دوره آرامش نسبی برخوردار است اما در پنج تا ده سال محیط راهبردی آن به مراتب پیچیده‌تر و چالش برانگیزتر از امروز است. به همین دلیل، ارتش اسرائیل تحت برنامه کاری چند ساله «گایدون» آموزش رزمی و آمادگی جنگ را در اولویت کار خود قرار داده است.

ستاد ارتش اسرائیل هدف از دستیابی به آمادگی نظامی خوب و حفظ آن را به عنوان یک هدف حیاتی در میان مدت و بلند مدت تعیین کرده است. این یک هدف در سال‌های گذشته به علت بی‌ثباتی بودجه و فقدان دستورالعمل راهبردی مشخص برای قرار دادن آمادگی جنگی در محوریت نادیده گرفته شده است.

بگین سادات نوشت: آتش بس پایدار با حماس و حزب الله و توقف برنامه هسته‌ای ایران، قابلیت زمانی و مکانی را به ارتش اسرائیل ‌می‌دهد تا بر آموزش رزمی و نیروی انسانی تمرکز کند و به این ترتیب اسرائیل توانایی آماده شدن برای آینده‌ای خطرناک را فراهم می‌کند.

این اندیشکده در ادامه با ترس وافر از ایران مدعی شد: البته رژیم ایران از اهداف راهبردی برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای دست برنداشته و قوانین اعمال شده در توافق هسته‌ای و محدودیت‌های کلیدی در هشت تا سیزده سال آینده برداشته خواهند شد.

این اندیشکده مدعی شد: ایران می‌تواند دوباره غنی‌سازی اورانیوم را آغاز کند. برنامه موشکی این کشور نیز در حال توسعه است. این بدان معنی است که اسرائیل در آینده‌ای نه چندان دور خود را در یک درگیری خواهد یافت. علاوه بر این، کشورهای سنی نیز برنامه‌های هسته‌ای خود را به اجرا گذاشته‌اند .

این اندیشکده ادامه داد: ارتش اسرائیل مشغول تقویت خود است و قوی‌ترین نیروی نظامی در خاورمیانه باقی می‌ماند، اما با گذشت زمان عمق راهبردی اسرائیل به دلیل تولید انبوه سلاح‌های دقیق توسط صنایع نظامی ایران و قاچاق این سلاح‌ها به عوامل نیابتی‌ این کشور کاهش می‌یابد.

بگین سادات در خاتمه با تاکید بر لزوم تقویت ارتش رژیم اسرائیل از پیوستن محتمل بیست و یک میلیون جوان خاورمیانه به گروه‌های شبه‌نظامی به خاطر فقدان دسترسی به نظام آموزشی اشاره کرد و نوشت: جوامعی چون سوریه ،عراق و یمن از هم گسسته شده و نسل شکست خورده آن‌ها بدون این‌که راه حل قابل قبولی داشته باشند در حال رشد هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 13 =