درآمد ۸۷ میلیون دلاری با صادرات بستنی/ عراق بزرگترین خریدار

براساس آمار گمرک در ۴ ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۹ هزار و ۲۸۷ تن بستنی به کشور‌های مختلف جهان از جمله عراق صادر شده است.

به گزارش طبس نیوز به نقل از خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، براساس آمار گمرک ۴ ماهه ابتدایی سال ۹۶، بیش از ۱۹ هزار و ۲۸۷ تن بستنی و شربت‌های یخ زده حتی دارای کاکائو به کشور‌های مختلف جهان صادر شده است.

لازم به ذکر است که براساس صادرات این حجم بستنی، درآمد ۸۷ میلیون و ۶۷۵ هزار و ۵۳ دلاری نصیب کشور شده است.

همچنین ارزش ریالی این میزان صادرات، بالغ بر ۲۸۴ میلیارد و ۸۸۱ میلیون و ۳۲۸ هزار و ۵۶۰ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است.

براساس این گزارش در ۴ ماهه ابتدایی سال جاری، ۵ کشور بحرین، پاکستان، عراق، کویت و گرجستان خریدار بستنی ایرانی بوده اند.

گفتنی است در بین کشور‌های مقصد صادرات بستنی، عراق بزرگترین خریدار بستی از ایران بوده که درآمد ۸۷ میلیون و ۱۵۶ هزار و ۳۶۶ دلاری را نصیب کشور کرده و به چهار کشور دیگر حدود ۱۵۴ تن بستنی صادر شده است.

 

درآمد ۸۷ میلیون دلاری با بستنی/ عراق بزرگترین خریدار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − یازده =