امکان درمان ۸۰ بیماری با سلول‌های خونی بند ناف

مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های موسسه رویان گفت: بیش از ۸۰ نوع بیماری خونی و غیرخونی امروز در کشور با استفاده از سلول‌های خونی بند ناف امکان درمان دارد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

ضرابی در آستانه روز جهانی خون بند ناف افزود: اصلی‌ترین بیماری‌هایی که درمان شان با خون بند ناف امکان پذیر است، منشا خونی دارند.

وی گفت: تالاسمی، انواع سرطان خون، نقص سیستم ایمنی و هر بیماری که سیستم مغز استخوان را درگیر کند از جمله این بیماری‌ها هستند.

به گفته مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان، کارآزمایی بالینی و مطالعاتی بر روی فلج مغزی، اوتیسم، ناهنجاری‌های قلبی نوزادان نیز در آینده‌ای نزدیک آغاز می‌شود.

ضرابی با تشریح جدیدترین دستاورد‌های موسسه رویان افزود: خدمات مربوط به ذخیره سازی پالپ دندان‌های شیری نیز به زودی در کشور راه اندازی می‌شود.

بهره مندی از پرده و مایع دور جنین نیز به عنوان نوعی پانسمان زخم به زودی در کشور عملیاتی می‌شود.

مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته‌های رویان همچنین از راه اندازی بانک خون در کشور‌های همسایه در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

وی در درمان بیماری پروانه‌ای با استفاده از خون بندناف گفت: تحریم‌های ناجوانمردانه امکان تأمین دارو و کشت سلولی در این بیماران را متوقف کرده است. این در حالی است که وزارت بهداشت نیز مجوز‌های لازم برای کارآزمایی بالینی در درمان این بیماری و چند بیماری دیگر از طریق سلول‌های بنیادی را نداده است.

مدیرعامل بانک خون بندناف افزود: سالانه نیاز به انجام ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ پیوند داریم در حالی که حداکثر۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ پیوند انجام می‌شود و باید تعداد مراکز پیوند افزایش پیدا کند.

ضرابی گفت: در حال حاضر پیوند در کشور ما رایگان و بیمه‌های تکمیلی نیز بخشی از هزینه‌های ذخیره‌سازی را پوشش می‌دهد. یکی از کار‌هایی که انجام داده‌ایم بیمه نمونه‌هاست به طوری که در صورتی که امکان استفاده از نمونه وجود نداشته باشد بیمه تا ۵۰ میلیون تومان هزینه‌های پیوند را پرداخت می‌کند.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 7 =