طواف پیکر شهید فخری زاده در حرم حضرت معصومه (س)

پیکر مطهر شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای دفاعی کشورمان ظهر امروز در حرم مطهر حضرت معصومه (س) طواف داده شد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

پیکر مطهر شهید محسن فخری زاده دانشمند هسته‌ای دفاعی کشورمان که دو روز پیش در منطقه آبسرد دماوند به شهادت رسید پس از انتقال به قم در حرم مطهر بانوی کرامت طواف داده شد.

 

پس از طواف ضریح مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) با حضور مسئولین استان و خانواده معظم شهید نماز میت توسط آیت الله نوری همدانی بر پیکر آن شهید اقامه شد.

شهید محسن فخری زاده که سال‌ها در جبهه جهاد علمی و هسته‌ای کشور به نظام و انقلاب اسلامی خدمت کرده بود، در بلوار شهید کیوانفر یکی از محله‌های قدیمی قم به دنیا آمد و سال‌های تحصیل در مدرسه را در این شهر گذرانید.

این مجاهد خستگی ناپذیر عصر جمعه هفتم آذر در منطقه آبسرد دماوند هدف کینه دشمنان قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نائل شد.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − 4 =