دهقانی فیروزآبادی گفت: ۶۳ درصد افراد بالای ۸۰ سال در خراسانجنوبی علیه کرونا واکسینه شدند.
محمد دهقانی فیروزآبادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: تاکنون ۶۳ درصد از جمعیت گروه هدف ۸۰ سال و بالاتر در سطح استان خراسانجنوبی، واکسینه شدند و روند واکسیناسیون، همچنان ادامه دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: افراد بالای ۸۰ سال که هنوز واکسن کرونا نزدهاند به منظور کامل کردن واکسیناسیون این جمعیت، به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در کلیه شهرستانهای استان مراجعه کنند و واکسن خود را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه به یاری خدا بزودی واکسیناسیون افراد بالای ۷۵ سال به بالاتر آغاز خواهد شد، عنوان کرد: تاکنون ۳۲ هزار دوز واکسن کرونا وارد استان شده که از این تعداد ۲۳ هزار دوز تزریق شده است.
دهقانی فیروزآبادی تصریح کرد: به منظور تامین نیاز بیماران مبتلا به کرونا ویروس به اکسیژن، دستگاه اکسیژنساز ۴۰۰ لیتری بیمارستان شهید آتشدست نهبندان با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان که به همت یکی از خیرین در تهران خریداری شده، نصب و راه اندازی شد.
انتهای پیام/۶۹۰۵۸/ب