هزینه‌کرد ۵۰۰ میلیونی برای درمان نیازمندان خراسان‌جنوبی

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌جنوبی گفت: در راستای تأمین هزینه‌های دارو و درمان بیماران نیازمند خراسان‌جنوبی در اولین مرحله ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمد رضا رضایی صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در راستای تأمین هزینه‌های دارو و درمان بیماران نیازمند ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار توسط جمعیت هلال ‌احمر به هلال‌احمر استان اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این میزان اعتبار در مرحله اول و به شرط جذب کامل برای بیماران‌ نیازمند اختصاص پیدا کرده است، افزود: خوشبختانه استان خراسان‌جنوبی توانسته به صورت ۱۰۰ درصد این اعتبارات را جذب کند و در حال حاضر منتظر اختصاص مرحله دوم اعتبارات هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان‌جنوبی توزیع اعتبارات را به تناسب محرومیت و جمعیت در بین تمامی شهرستان‌های استان عنوان کرد و گفت: افراد نیازمند توسط خانه‌های هلال شناسایی و به جمعیت هلال‌احمر برای دریافت خدمات معرفی می‌شوند.

رضایی با بیان اینکه خدمات حمایتی برای درمان، دارو، بستری، جراحی، لوازم و تجهیزات توانبخشی، فیزیوتراپی، زایمان  و غیره به بیماران نیازمند ارائه می‌شود، ادامه داد: در مرحله اول ۵۳۱ نفر از خدمات این طرح در سطح استان بهره‌مند شده‌اند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده ۴۰۲ نفر متقاضی دریافت خدمات برای مرحله دوم این طرح، خاطرنشان کرد: امیدواریم با کمک و نگاه توسعه‌محور جمعیت هلال‌احمر به نقاط محروم شاهد افزایش ۲۰ درصدی این اعتبارات در مرحله دوم نیز باشیم.

انتهای پیام/۳۴۰۳/ح


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + پنج =