۹۰ درصد شاخص‌های پروژه مهر در خراسان‌جنوبی انجام شد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی گفت:۹۰ درصد شاخص‌های پروژه مهر انجام و مابقی در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، محمدعلی واقعی ظهر امروز در گردهمایی مشترک شورای معاونین اداره‌کل و مدیران شهرستان‌ها و مناطق با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، اظهار داشت: امسال سعی می‌کنیم مهر باشکوهی در استان داشته باشیم و برای اینکه بتوانیم مهر خوبی داشته باشیم باید بحث کمبود فضا را برطرف کنیم. 

وی با بیان اینکه در خراسان‌جنوبی به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه‌هایی که دارای پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصد نیاز داریم، افزود:در بحث کمبود نیرو ۳۵۰ نیروی خرید خدمات را قطعا در استان نیاز داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی به نداشتن نیرو برای پر کردن ساعت حق‌التدریسی در شهرستان‌ها اشاره و عنوان داشت: ۹۹ درصد ثبت‌نام‌ها در استان انجام شده و توزیع سهمیه کلاس‌ها صورت گرفته است.

واقعی در خصوص توزیع کتاب‌های درسی، گفت: ۱۶۴ هزار و ۳۷۵ دانش‌آموز در سایت توزیع کتاب ثبت‌نام کرده و ۳ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز از ثبت‌نام جا ماندند که در این راستا اطلاع‌رسانی‌ها انجام و امکان ثبت‌نام ادامه دارد و توزیع کتاب از ۲۰ شهریور آغاز شده است.

وی از آماده‌شدن اطلس آموزشی به تفکیک دوره‌ها خبر داد و افزود: تولید محتوای الکترونیکی آموزشی برای دانش‌آموزان مناطق روستایی و عشایری استان آماده کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی اظهارداشت: مشکل سرویس‌های بهداشتی برطرف و ملزومات بهداشتی برای مدارس تهیه و توزیع شده و از ابتدای سال تاکنون ۵ جلسه شورای آموزش و پرورش استان برگزار شده و جلسه بعدی به‌زودی برگزار می‌شود.  

واقعی به واکسیناسیون ۹۵ درصد فرهنگیان در مرحله اول واکسن کرونا اشاره کرد و گفت: مرحله دوم تزریق واکسن در حال انجام است.  

وی تبیین کرد: ۹۰ درصد شاخص‌های پروژه مهر انجام و مابقی در حال انجام است و تاکنون انتخاب مدیران برای مدارس انجام و ابلاغ‌ها صورت گرفته است. 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از تشکیل کارگروه سرویس دانش‌آموزی براساس ماده ۱۸ خبر داد و اظهار داشت: دانش‌آموزان خراسان‌جنوبی از داشتن شبکه ملی خاص برای آموزش محروم هستند و ۸۵ درصد دانش‌آموزان استان از شبکه شاد استفاده می‌کنند.

«محمدحسین یکه‌خانی» مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند نیز در این گردهمایی به چالش‌های حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی در دوره ابتدایی به ویژه جنسیت آقا یکی از چالش‌های آموزش و پرورش است.

وی به کمبود سرانه آموزشی در استان که به ازای هر دانش‌آموز ۴.۲ مترمربع است اشاره و بیان داشت: اغلب مدارس مرکز استان دو شیفت بوده و تراکم کلاس‌ها در بیرجند بالای ۳۵ نفر است.

مدیرآموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: امسال ۸ مدرسه به مدارس دو شیفت استان افزوده شده و نبود و کمبود نیروی سرایدار و خدمتگزار از دیگر چالش‌های آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی است.

یکه‌خانی تأکید کرد: خواستار افزایش سهمیه استخدام برای آموزش و پرورش استان، دانشگاه فرهنگیان و نیروی خرید خدمات هستیم.

وی به بی‌انگیزگی کارکنان بخش اداری آموزش و پروش اشاره کرد و گفت: بیش از ۵۰ درصد نیروهای اداری به فکر جابجایی و انتقال هستند و تفاوت حقوق بین بخش آموزش و اداری از دیگر چالش‌های آموزش و پرورش است.

مدیرآموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: مشکل دسترسی به سامانه سدا از دیگر مشکلات آموزش و پرورش استان است که نیازمند توجه است.

یکه‌خانی تصریح کرد: باید اعتبار ویژه برای خرید امکانات و تجهیزات فضای مجازی از جمله تبلت برای دانش‌آموزان نیازمند استان تهیه و برای شهرستان‌های استان نیز سرباز معلم در نظر گرفته شود.

وی خاظرنشان کرد: فرسوده بودن وسایل نقلیه در تمام مراکز آموزش و پرورش شهرستان‌ها از دیگر مشکلاتی است که نیازمند تخصیص اعتبار است.

انتهای پیام /۶۷۰۱۵/ح


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 1 =