ثبت بیش از ۳ میلیون تردد در جاده‌های خراسان‌جنوبی

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، «جواد قناعت» استاندار خراسان‌جنوبی ظهر امروز در جلسه نشست اعضای ستاد خدمات سفر استان، اظهار داشت: با توجه به تأکید شخص رئیس جمهور و وزیر کشور بر اصل کاهش تصادفات و تلفات، تمرکز ما نیز در ستاد اجرایی خدمات سفر استان باید بر این موضوع باشد.

وی ادامه داد: با عنایت به اهمیت این موضوع برای نظام و دولت، تأکید ما بر برخورد قاطع پلیس با تخلفات حادثه ساز در سطح جاده‌هاست و کاهش تصادفات جاده‌ای برای ما بسیار حائز اهمیت است.

استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به آمار تصادفات جاده‌ای در سطح کشور، تصریح کرد: استان‌ها از جمله سیستان و بلوچستان، کرمان، خراسان‌رضوی، فارس، کرمان و اصفهان، بیشترین تعداد فوتی‌ها در تصادفات و سوانح جاده‌ای را داشته که این اتفاق، منجر به اخطار وزارت کشور شده است.

قناعت با اشاره به کویری بودن و بعد مسافت بین شهرستان‌های استان، متذکر شد: یکی از مهم‌ترین ضعف‌های استان، کمبود مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی برای استراحت و توقف مسافران است.

وی تأکید کرد: با رصد وضعیت جاده‌های استان باید برای نقاطی که با بیشترین تعداد تصادفات مواجه بوده‌اند به گونه‌ای تدبیر شود که با ایجاد کمپ یا نصب چادر شرایطی را برای استراحت مسافران و توقف رانندگان فراهم کنیم.

استاندار خراسان‌جنوبی مطرح کرد: حساسیت و دقت نظر دستگاه‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر باید تا پایان تعطیلات نوروزی با جدیت ادامه یابد تا شاهد سفری امن و راحت برای مسافران باشیم.

قناعت به رشد ۵۷ درصدی آمار ترددها در مقایسه با نوروز سال گذشته از ورود ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مسافر به محورهای استان گفت و تصریح کرد: در حال حاضر به جهت آمار ترددها، رتبه پنجم کشوری را کسب و با توجه به پیش‌بینی حجم سفرها در روزهای آتی، احتمال تغییر این رتبه وجود دارد.

وی متذکر شد: باید با تأمین زیرساخت ها و امکانات لازم، تمام تلاش‌ها بر این باشد که خراسان‌جنوبی فقط محل گذر مسافران نباشد و ما شاهد اقامت چند روزه و ماندگاری آن‌ها نیز باشیم.

انتهای پیام/۳۶۳۵/ب


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 − 1 =