به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، جواد اشرفی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی امروز پنحشنبه ۲۲ اردیبهشت به رسانه های گروهی اعلام کرد: لازم است بین سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صنعت، معدن و تجارت، مدیریت دانشی شکل بگیرد تا با هم به تبادل دانش و اطلاعات در زمینه مدیریت بازار بپردازند.
وی اظهار داشت: اداره کل صنعت، معدن و تجارت اطلاعات شرکتهای پخش را در اختیار سازمان جهاد کشاورزی قرار دهد و همه دست در دست یکدیگر بدهیم تا بتوانیم این طرح را بهدرستی اجرا کنیم.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: نظارت بر حوزه نانواییها و مراکز عرضه سایر اقلام با قدرت صورت میگیرد.
وی افزود: در صورت بروز هرگونه تخلف نباید هیچ گونه اغماضی صورت گیرد و با افرادی که دست به احتکار بزنند و بخواهند کالایی را خارج از شبکه توزیع کنند، بهشدت برخورد خواهد شد.
اشرفی با اشاره به تکلیف سازمان جهاد کشاورزی مبنی بر تعیین مباشرین تامین کالاها تصریح کرد: وضعیت فعالیتی این مباشرین رصد شود تا بتوانند سهمیه استان را بهطور کامل جذب کنند.
وی پیش از این ضمن تبیین جوانب طرح “مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها” گفته بود: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع و لزوم رصد و پیگیری مستمر وضعیت بازار در این ایام مقرر شده جلسات کمیسیون تنظیم بازار استان و کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار بهطور روزانه برگزار شود.
به گفته سخنگوی طرح مردمیسازی و توزیع عادلانه یارانهها در خراسان جنوبی طبق درخواست وزارت کشور مقرر شد موجودی اقلام و کالاهای اساسی استان همچنین مشکلات و کمبودهای موجود در این ایام بهصورت روزانه به این وزارتخانه منعکس و پیگیری شود.
انتهای پیام/۳۶۳۵