به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، سردار ناصر فرشید، فرمانده انتظامی خراسانجنوبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: مأموران انتظامی پاسگاه ابراهیمآباد شهرستان قاین هنگام کنترل محورهای مواصلاتی این شهرستان به یک سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی تکمیلی از سواری پژو، ۱۰۳ کیلو و ۶۰۰ گرم تریاک که به طرز ماهرانهای در خودرو جاساز شده بود کشف کردند.
فرمانده انتظامی خراسانجنوبی تصریح کرد: مأموران در این زمینه خودرو را توقیف و یک متهم را دستگیر و به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی کردند.
فرشید با اشاره به برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر، خاطرنشان کرد: پلیس در راستای برقراری نظم و امنیت و آرامش عمومی در تمامی ساعات شبانهروز از هیچ تلاشی دریغ نمیکند.
انتهای پیام/۳۶۳۵/ب