به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از زیرکوه، حجتالاسلام اسماعیل مختاری، مسئول اوقاف و امور خیریه زیرکوه صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۴۰ وقف در زیرکوه شناسایی شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد ۳۰ وقف شناسایی شده است، تصریح کرد: همچنین از این میزان ۱۰ وقف جدید بوده است.
مسئول اوقاف و امور خیریه زیرکوه با بیان اینکه وقف شاخص امسال به نام «مرتضی ضیاییپور» به ثبت رسیده است، یادآور شد: این وقف شامل دو قطعه زمین از مزرعه جیمآباد به همراه ۵۴ دقیقه و ۵۴ ثانیه آب از قنات برای امورات قرآنی شهرستان است که ارزش ریالی آن ۲۰۰ میلیون ریال است.
مختاری ادامه داد: در زمینه کمک به بیماران بیبضاعت، کمک به نیازمندان، مباحث قرآنی، کمک به دانشآموزان و دانشجویان نیاز به وقف جدید وجود دارد.
وی موقوفات شهرستان را ۵۹۶ وقف ذکر و خاطرنشان کرد: کمک به فقرا، کمک به مساجد و عزاداری فاطمیه و عزاداری امام حسین(ع) از جمله بیشترین نیات واقفان شهرستان است.
انتهای پیام/۶۹۰۷۱/ب