به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، حسین ظهوری، سرپرست اداره کل پست در خراسانجنوبی روز شنبه به رسانهها به مناسبت ۱۷ مهر روز جهانی پست افزود: خریدهای اینترنتی صادره استان در نیمه نخست امسال هفت هزار فقره بوده و اکنون ۵۰ فروشگاه اینترنتی در خراسان جنوبی فعال است.
وی گفت: خریدهای اینترنتی وارده به استان نیز حدود ۴۸ هزار فقره بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۱ درصد رشد داشته است.
سرپرست اداره کل پست خراسان جنوبی تعداد مرسولات پستی صادره از این استان در نیمه نخست امسال را ۶۰۹ هزار مرسوله اعلام کرد و گفت: مرسولات پستی وارده ۹۵۸ هزار فقره بوده که نسبت مدت مشابه سال قبل ۱۵ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به خدمات پستی فعال در خراسان جنوبی افزود: «پیک هوشمند شهری» از جمله این خدمات است که با استفاده از آن نیاز نیست مردم به پست مراجعه داشته باشند بلکه از طریق تلفن شماره ۳۱۱۴۰ یا سامانه Www.postsam.ir میتوانند درخواست خود را ثبت کنند و پیک پست با مراجعه به محل، مرسوله را از مشتری دریافت میکند.
ظهوری یادآور شد: انجام خریدهای مردم، جابهجایی کالا در سطح شهر و ارائه خدمات به سایر شهرستانها که اموری را در مرکز استان دارند از مزایای این خدمت پستی است.
وی گفت: بهطور متوسط روزانه بین ۵۰ تا ۸۰ درخواست از طریق پیک هوشمند شهری و ۱۰۰ درخواست برای ارسال مرسوله به خارج از استان از طریق پستسام داریم.
سرپرست اداره کل پست خراسان جنوبی گفت: درخواست غیرحضوری و اینترنتی پلاکهای تلفیقی کدپستی و شهرداری از طریق سامانه Www.postsam.ir یکی دیگر از خدمات پستی در استان است که با همکاری شهرداریها به شکل اینترنتی به مردم ارائه خدمات میشود.
وی افزود: در این راستا از سال ۹۵ تاکنون ۳۳ هزار پلاک تلفیقی کدپستی در استان نصب شده است که افزایش درخواست برای نصب این پلاکها نیاز به همکاری شهرداریها و شوراهای شهر دارد.
ظهوری بیان کرد: ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات سبب شده رویکرد خدمات پستی تغییر کند و این خدمات که در گذشته به عنوان کهنترین وسیله ارتباطی مورد استفاده قرار میگرفت اکنون تبدیل به کالا، امانت و اسناد و مدارک شده است.
وی با اشاره به اینکه اکنون پست نقش اصلی را در تجارت الکترونیک دارد گفت: عرضه محصولات راهبردی و بومی استان از قبیل زرشک، زعفران و عناب از طریق شبکه تجارت الکترونیک پست انجام میشود.
سرپرست اداره کل پست خراسان جنوبی افزود: بازاریابی و فروش محصول یکی از دغدغههای تولیدکنندگان است لذا تجارت الکترونیک امکان خردهفروشی محصولات کشاورزی را فراهم کرده و در این زمینه توسط یک شرکت، محصولات کشاورزی بهصورت مستقیم از کشاورز خریداری، بستهبندی و به سراسر کشور ارسال میشود.
انتهای پیام/۳۶۳۵