به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، سرپرست نمایندگی حفاظت محیط زیست زیرکوه از دستگیری عامل شکاردستگیری ۳ شکارچی متخلف در خراسان جنوبی پرندگان وحشی و صید در این شهرستان خبر داد و گفت: بر اساس گزارشات واصله از سوی همیاران افتخاری محیط زیست مبنی بر شکار غیر مجاز توسط شخصی با هویت معلوم، بلافاصله محیط بانان به محل مورد نظر اعزام و موفق به شناسایی و دستگیری یک نفر متخلف شکار وصید شدند.
جوان افزود: از متخلف دستگیر شده لاشه ۶ قطعه کبک به همراه دو قبضه سلاح کشف و ضبط و پرونده متهم تحویل مراجع قضایی شهرستان شد.
علاوه بر این، دو نفر متخلف شکار و صید نیز قبل از انجام شکار در منطقه حفاظت شده باقران بیرجند دستگیر شدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بیرجند در این باره گفت: ماموران اجرایی یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بیرجند حین عملیات گشت وکنترل اجرای مقررات شکار و صید در منطقه حفاظت شده باقران، موفق به شناسایی و دستگیری دو نفر متخلف شکار وصید شدند که با حضور به موقع محیط بانان در محل مورد نظر، اقدام متخلفان نافرجام ماند.
گران افزود: از متخلفان دستگیر شده یک قبضه سلاح کمرشکن روسی، دو عدد فشنگ چهار پاره و یک دستگاه دوربین چشمی کشف و ضبط شد.
گفتنی است پرونده متهمان تحویل مقامات قضایی شده و در دست اقدام است.
پایان پیام/۴۹۰۵