گوشت تنظیم بازار در خراسان جنوبی توزیع می‌شود

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، مهدی جعفری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای توازن قیمت، تنظیم بازار و رفاه حال شهروندان طی روزهای اخیر ۱۴۶ تن گوشت منجمد گوساله و گوسفندی در استان در حال توزیع شدن است.

وی افزود: این محموله شامل۹۸ تن گوشت منجمد گوساله و ۴۸ تن گوشت منجمد گوسفندی تنظیم بازار می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: توزیع گوشت منجمد گوساله و گوسفند تنظیم بازار از هفته گذشته به صورت هماهنگ در تمام شهرستان‌های استان آغاز شده و مردم شهرستان‌های بیرجند و قائنات می‌توانند نسبت به خرید از طریق سامانه پست سام اقدام کنند.

جعفری یادآور شد: توزیع گوشت در سایر شهرستان‌های خراسان جنوبی به صورت فیزیکی و با اولویت فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نهاد‌های حمایتی انجام می‌شود.

وی گفت: ارزش این میزان گوشت گوساله وگوشت گوسفندی منجمد حدود  ۲۱ میلیارد تومان است.  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: همچنین ۵۰۰ تن گوشت منجمد گوساله نیز از وزارتخانه در خواست کردیم که در صورت تامین این گوشت ها بین مردم توزیع خواهد شد.

پایان پیام/۶۹۰۱۴


لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =