اجرای روکش آسفالت ۵۱ کیلومتر از محور بیرجند – سربیشه

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سیدمحمد فرخی در جمع خبرنگاران گفت: به منظور بهبود وضعیت تردد و ارتقای ایمنی عبور و مرور عملیات روکش آسفالت گرم و حفاظتی محور شریانی و کریدوری بیرجند سربیشه – نهبندان به طول ۵۱ کیلومتر انجام شده و همچنین اجرای روکش آسفالت گرم ۱۶ کیلومتر از این محور در دست اقدام است.  

وی افزود: با توجه به قرار گرفتن محور بیرجند – سربیشه – نهبندان در مسیر کریدور مشهد – قاین – بیرجند – نهبندان – زاهدان – چابهار و ترانزیت کالا و بار از این محور مواصلاتی در استان خراسان جنوبی این محور حائز اهمیت بوده که در راستای مرمت و نگهداری آن پروژه‌های لکه گیری و روکش آسفالت تعریف و عملیاتی شده است.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی ادامه داد: عملیات روکش آسفالت گرم محور سربیشه – نهبندان محدوده برجک اسماعیل آباد – مزار سیدعلی به طول ۱۸ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال و عملیات روکش آسفالت گرم محور سربیشه- نهبندان محدوده روستای سلم آباد تا سهل آباد  به طول ۱۳ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۱۹ میلیارد ریال و عملیات اجرای آسفالت حفاظتی اسلامی سیل در محور بیرجند – سربیشه و بالعکس به طول ۲۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اجرا شده است.

فرخی اظهار کرد: عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت محور سربیشه – نهبندان محدوده روستای پدران تا سربیشه به طول ۱۶ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۲۸۹ میلیارد ریال آغاز و در دست اجراست. با اجرای این عملیات شاهد ایمنی بیشتر محور و افزایش عمر مفید جاده‌ها خواهیم بود.

انتهای پیام/


منبع خبر: تسنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + 11 =