پارک جنگلی بیرجند زیباسازی می شود

بیرجند – ایرنا – معاون امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شهردار بیرجند گفت: فاز اول اجرای عملیات عمرانی و زیباسازی پارک جنگلی در مدت ۶ ماه اجرایی می شود.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از روز سه شنبه روابط عمومی شهرداری بیرجند علی عدل با اشاره به اینکه از فضاسازی این پارک می توان برای جذب گردشگر استفاده کرد افزود: مجموعه مدیریت شهری در راستای شکوفایی پارک جنگلی باید بیش از پیش تلاش کند.
وی گفت: سعی داریم با کار کارشناسی دقیق و سریع از پارک جنگلی به عنوان نعمت خدادادی شهر استفاده مطلوب کرده و آن را به تفریحگاهی مناسب برای شهروندان تبدیل کنیم.
معاون امور عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شهردار بیرجند پارک جنگلی بیرجند را یکی از ظرفیت های مغفول این شهر دانست که با اجرای عملیات بهسازی و زیباسازی و ایجاد رستوران ها و فضاهای تفریحی، رونق خوبی خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: پارک جنگلی با رویکرد سلامت خانواده و به منظور گسترش اراضی تفریحی در دستور کار شهرداری بیرجند قرار گرفته است.
عدل با ابراز امیدواری از اینکه طرح مذکور برای شهروندان منفعت و بازدهی خوبی داشته باشد افزود: طراحی پارک های سطح شهر باید متناسب با منطقه انجام شود.
وی گفت: طراحی ۳۹ هکتار پارک جنگلی، مساحت کمی نیست که به طور قطع آثار و تبعات آن در شهر دیده خواهد شد.
معاون شهردار بیرجند با اشاره به طرح ارائه شده برای پارک مهرشهر توسط مشاور طراح نیز عنوان کرد: این پارک با مساحت ۲۴ هزار متر مربع و اعتبار ۱۵ میلیارد ریال در دستور کار شهرداری قرار دارد.
وی اهمیت تفرجگاه های شهری را یادآور شد و گفت: پارک های سطح شهر از دیدگاه تامین فضاهای فراغتی و بستر ارتباط و تعامل اجتماعی حائز اهمیت هستند.
۹۸۹۳*۳۰۲۸

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 4 =