۱۹۱ نقطه مستعد تصادف در خراسان جنوبی شناسایی شد

بیرجند – ایرنا – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: ۱۹۱ نقطه مستعد تصادف و ۵۵ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شده که ۲۷ نقطه حادثه خیز شناسنامه دار کشوری است.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از ایرنا جعفر شهامت روز چهارشنبه در کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل خراسان جنوبی به ریاست معاون عمرانی استاندار افزود: از مجموع نقاط حادثه خیز تاکنون ۲۸ نقطه احصا شده است.
وی گفت: از ۲۷ نقطه حادثه خیز شناسنامه دار استان نیز تاکنون هفت نقطه ایمن سازی و اصلاح شده و از بحران خارج شده اند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی اظهار داشت: بیش از سه سال از آخرین ارزیابی نقاط پرحادثه گذشته است و پیشنهاداتی برای این نقاط تهیه کرده ایم که به ستاد ارسال خواهد شد.
وی افزود: منطق این است که اعتبار را به سمت محیط هایی ببریم که بیشترین میزان تصادفات و فوتی ها را داریم.
شهامت یادآور شد: در حال حاضر ۴۹ نقطه دارای تصادف در استان شناسایی شده که به ترتیب طبس، دیهوک، نهبندان، سربیشه بیشترین نقاط پرتصادف را دارند.
وی گفت: در ارتباط با رفع نقطه حادثه خیز محور بیرجند – اسدیه «منطقه ویژه اقتصادی» با پیمانکار مربوطه قرارداد منعقد شده و به زودی رفع خواهد شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی افزود: از ۲۷ نقطه پرتصادف طرح ۱۲ نقطه توسط مشاور تهیه و برای ایمن سازی آن ۸۳ هزار میلیون ریال اعتبار برآورد شده است.
وی گفت: همچنین طرح آشکارسازی از طریق علایم برای ۴۹ نقطه پرتصادف استان انجام و اعتبار مورد نیاز برای ایمن سازی این نقاط نیز سه هزار میلیون ریال برآورد شده است.
فرماندار زیرکوه هم در این نشست گفت: از سال ۹۲ تاکنون ۳۴۰ فقره تصادف در این شهرستان رخ داده که منجر به فوت ۴۶ نفر و مصدومیت ۴۴۷ نفر شده است.
محمد کریمی افزود: از ابتدای امسال در نقطه حادثه خیز آبیز حاجی آباد نیز چهار فقره تصادف فوتی، چهار متوفی و ۱۵ تصادف جرحی با ۲۸ مصدوم داشته ایم.
وی بیان کرد: جاده آبیز به طول ۱۰ کیلومتر زیرسازی های لازم انجام شده و مسیر تردد حداقل ۶ اتوبوس دارد که اکثر تصادفات در این مسیر است و باید برای افزایش عرض جاده اقدام شود.
فرماندار زیرکوه درخواست کرد به صورت ویژه از محورهای مواصلاتی آبیز و حاجی آباد به مرکز استان از مسیر زهان بازدید و راهکاری برای حل این مشکل اندیشیده شود.
با توجه به ابلاغیه وزارت راه و شهرسازی در دوم دی ماه جاری دبیرخانه کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل خراسان جنوبی در اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مستقر می شود.
۷۵۵۷*۳۰۲۸

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 13 =