خراسان‌جنوبی صاحب هتل ورزشی می‌شود/ اختصاص ۱۶ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان از توسعه زیرساخت‌ و احداث هتل ورزشی در خراسان‌جنوبی خبر داد و گفت: در سه ردیف اعتباری وزارتخانه مبلغ ۱۶ میلیارد تومان به استان اختصاص یافته که پنج میلیارد متعلق به سفر رئیس جمهور به بیرجند است.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، ژاله فرامرزیان ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی با رؤسای هیئات ورزشی و دبیران سمن‌های خراسان‌جنوبی، اظهار داشت: ۸۵ درصد اعتبارات وزارت ورزش و جوانان از طریق فصل پنج به هیئات ورزشی، حوزه جوانان و طرح‌های عمرانی و زیرساخت‌ها اختصاص می‌یابد.

وی با اشاره به فعالیت ۱۴ هزار هیأت ورزشی در سطح شهرستان‌ها و استان‌های کشور، افزود: بیشترین تعامل در سطح کشور با نهادهای مردمی و سمن‌ها را وزارت ورزش و جوانان دارد که ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی در حوزه‌های اجتماعی و مدنی می‌باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان اعتبارات اختصاص یافته سال ۹۷ هیئات ورزشی نسبت به سال را ۲۰ برابر اعلام کرد و گفت: در بررسی‌های میدانی آثار این افزایش اعتباری مشاهده نمی‌شود که بایستی سامانه بودجه‌ریزی اصلاح شود.

فرامرزیان با بیان اینکه در سال ۹۷ اعتبارات هیئات ورزشی به‌طور مستقیم از وزارتخانه در اختیار ادارات کل ورزش قرار گرفته است، یادآور شد: از ابتدای امسال ۱۰ درصد اعتبارات فدراسیون‌های ورزشی به هیئات ورزشی استان‌ها تخصیص یافته که پنج درصد آن تاکنون واریز شده است.

وی با اشاره به واریز ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار ویژه هیئات ورزشی خراسان‌جنوبی در سال ۹۵، خاطرنشان کرد: این اعتبار در سال ۹۷، قریب بر هشت میلیارد بوده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان از تخصیص اعتباری ۱۶ میلیارد تومانی این وزارت به پروژه‌های نیمه تمام خراسان‌جنوبی خبر داد و یادآور شد: پنج میلیارد تومان این مبلغ در اعتبارات سفر معاون رئیس جمهور به استان است و مابقی در سه ردیف اعتباری طی دو سال اختصاص می‌یابد.

فرامرزیان از اختصاص اعتبار ویژه وزارت ورزش و جوانان به هیئات ورزشی خراسان‌جنوبی علاوه بر کمک‌های عمومی استانی خبر داد و گفت: هر هیئات ورزشی که میزبانی مسابقات قهرمانی کشوری را در سال جاری برعهده بگیرد به‌صورت ویژه حمایت مالی و اقلامی خواهد شد.

وی در ارتباط با توسعه زیرساخت و احداث هتل ورزشی در خراسان‌جنوبی، تصریح کرد: طرح مطالعاتی هتل ورزشی در دست اقدام است و سعی خواهد شد با همکاری وزارت ورزش و جوانان، سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و وام‌های بلاعوض در ساخت این پروژه تسریع شود.

انتهای‌پیام/۶۹۰۱۴/ج

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 11 =