اهل‌ سنت هیچ‌گاه فریب دسیسه‌های دشمن را نمی‌خورند

امام جمعه اهل سنت طبس مسینا اسلام را غنی‌ترین مکتب در دنیا دانست و گفت: اهل سنت هیچ‌گاه برای نظام تهدیدی ایجاد نخواهد کرد و هیچ‌گاه فریب دسیسه‌های دشمن را نخواهند خورد.

به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، نشست مشترک علما و نخبگان اهل تسنن و تشیع خراسان‌جنوبی ظهر امروز همزمان با هفته وحدت با حضور نماینده مردم سیستان‌وبلوچستان در مجلس خبرگان رهبری، نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی، فرمانده سپاه انصارالرضا(ع) خراسان‌جنوبی و جمعی از علما و روحانیون اهل تسنن و تشیع استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام غلامحسین نوفرستی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی با اشاره بهوحدت بین اهل تشیع و تسنن، گفت: در تمام نقاط ایران شاهد اتحاد و وحدت اهل تسنن و تشیع با یکدیگر هستیم و این دو خونشان در راه مقابله با اشرار و نفاق با هم آمیخته شده است.

وحدت بین شیعه و سنی هنر انقلاب است

وی بیان داشت: اهل تسنن و تشیع در راستای دفاع از نظام و مقابله با اشرار در کنار یکدیگر مبارزه می‌کنند و این مهم، هنر انقلاب اسلامی است که امروز تشیع و تسنن در کنار یکدیگر هم دل بوده و این موضوع در نتیجه تبعیت از ولایت فقیه فراهم شده است.

قائم مقام نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی تمدن نوین اسلامی را هدف نهایی تمام مسلمانان دانست و تصریح کرد: این تمدن در صورتی تشکیل می‌شود که ظرفیت کشورهای اسلامی در کنار هم قرار گیرد و دست‌های تمامی مسلمانان برای مقابله با دشمنان در هم گره شود.

نوفرستی با بیان اینکه استکبار جهانی به‌دلیل رسیدن به منافع خود خون‌های بسیاری را ریخته است، تبیین کرد: امروز شاهد شکل‌گیری جبهه مقاومت در کشورهای منطقه و اسلامی هستیم و این مهم باعث شده جبهه مقاومت به مقابله با این جنایتکاران برخیزد.

لزوم توجه جدی به رهنمودهای رهبر

وی خاطرنشان کرد: باید با عبودیت، وحدت، تقوا و اخلاص به یکدیگر برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی تلاش کنیم و رهنمودهای رهبر انقلاب را در راستای آرمان‌های بلند انقلاب مدنظر خود قرار دهیم.

سید محمد مولوی‌حسینی، امام جمعه اهل سنت طبس مسینا گفت: امروزه شاهد دسیسه‌های مختلف دشمنان هستیم و دشمنان برای رسیدن به اهداف خود و ایجاد تفرقه در کشورهای اسلامی از غفلت مسلمانان سوء استفاده کرده و دست به هر کاری می‌زنند و از انجام هیچ کاری دریغ نمی‌کنند.

وی بیان داشت: دشمنان با استفاده از جنگ نتوانستند به اهداف خود برسند و سپس دست به تحریم‌ها زدند تا مسلمانان را از پا در آورند که باز هم موفق نبودند و اکنون در حال تفرقه‌افکنی بین شیعه و سنی هستند.

فرهنگ‌سازی دشمن برای ایجاد تفرقه

امام جمعه اهل سنت طبس مسینا با اشاره به فرهنگ‌سازی دشمن برای ایجاد تفرقه بین تشیع و تسنن، عنوان کرد: اگه همه ما به دستورات منجی عالم و خداوند عمل کنیم بدانید که هیچ‌گاه دشمن به اهداف خود نخواهد رسید.

مولوی‌حسینی با بیان اینکه آمریکا، اسرائیل و فرانسه بر سر یک سفره نشسته و برای تضعیف مسلمانان تلاش می‌کنند، مطرح کرد: دشمن دلش نه به حال اهل سنت و نه به حال تشیع می‌سوزد، آن‌ها به خودشان هم رحم نمی‌کنند چه برسد به مسلمانان.

وی با بیان اینکه جنگ نظامی، محاصره‌های اقتصادی و تفرقه بین گروه‌ها و مذاهب به‌خصوص اهل سنت و تشیع، تنها برخی از ترفندهای دشمنان است، افزود: با وجود یک امت واحده، آن‌ها هیچ‌گاه به مقاصدشان نخواهند رسید.

اهل سنت هیچ‌گاه برای نظام تهدیدی ایجاد نمی‌کنند

امام جمعه اهل سنت طبس مسینا تبیین کرد: دشمن اقدام به تشکیل گروه‌هایی به‌ظاهر مسلمان کرده و این گروه‌ها را به جان مسلمانان واقعی انداخت و به کشورهای مختلف از جمله افغانستان فرستاد.

مولوی‌حسینی مکتب اسلام را غنی‌ترین مکتب در دنیا دانست و بیان داشت: اهل سنت هیچ‌گاه برای نظام تهدیدی ایجاد نکرده و نخواهد کرد و بدانید که برادران شیعه و اهل سنت همواره هوشیار و بیدار هستند و هیچ‌گاه فریب دسیسه‌های دشمن را نخواهند خورد.

انتهای پیام/۶۹۰۳۹/ج

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + یک =