مهدی اخوان صفار با اشاره به طولانی شدن انتقال کارخانه آسفالت گفت: با توجه به اینکه انتقال کارخانه آسفالت خواسته مردم و مسوولان بهداشت و محیط زیست است باید در اسرع وقت موضوع واگذاری زمین آن پیگیری شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی طبس به نقل ازروابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان طبس صبح روز سه شنبه مورخ ۹۴/۰۹/۱۷ به ریاست مهدی اخوان صفار معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس برگزار شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی را دارای اهمیت دانست و با تاکید بر اجرایی کردن این مصوبات گفت: سلامت مردم و بهداشت جامعه ایجاب می کند که مصوبات کارگروه حتما اجرایی شود و مواردی مثل خرید پیش سرد کن برای کشتارگاه که از مصوبات قبلی است باید انجام گیرد.
مهدی اخوان صفار با اشاره به طولانی شدن انتقال کارخانه آسفالت گفت: با توجه به اینکه انتقال کارخانه آسفالت خواسته مردم و مسوولان بهداشت و محیط زیست است باید در اسرع وقت موضوع واگذاری زمین آن پیگیری شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان طبس در ابتدای جلسه با تقدیر از معاون استاندار و فرماندار طبس برای دعوت و تجلیل از متخصصان گفت: علاوه بر ۲۲ نفر متخصص، رادیولوژیست خانم هم در سونوگرافی بیمارستان مشغول به کار شده است و مردم می توانند با هزینه کمتر از این خدمات بهره مند شوند و تلفن نوبت دهی ۳۲۳۸۳۰۲۸ برای سهولت بیشتر به بخش رادیولوژی اختصاص داده شده است.
اصغر سهرابی در ادامه مبحثی آموزشی در مورد بیماری ایدز شامل تاریخچه،مراحل پیشرفت و روشهای انتقال و پیشگیری از این بیماری ارایه کرد و با اشاره به عدم امکان شناسایی افراد بیمار و نهفته بودن آلودگی ویروی اچ آی وی افزود: ایدز درمان قطعی ندارد و بهترین راه مقابله با آن پیشگیری و پرهیز از رفتارهای پرخطر است.
شهردار طبس در خصوص موضوعات مطرح شده در کارگروه سلامت گفت: در خصوص اتلاف حیوانات زیانکار فقط دو شهرستان در استان دارای اسلحه بیهوشی هستند که به علت هزینه بر بودن امکان استفاده نیست و ما درخواست ادامه کار به روش اسلحه گرم را داده ایم. در مورد کشتارگاه نیز برنامه این است که به بخش خصوصی واگذار شود و شهرداری صرفا نظارت خواهد نمود.
طوسی افزود: موضوع تفکیک زباله از مبدا در حال حاضر فقط در یک شهرک انجام می شود و پس از طی مراحل مناقصه در سطح شهر از دی ماه آغاز خواهد شد. کارخانه آسفالت شهرداری نیز آماده انتقال است و پیگیر تخصیص زمین هستیم و در صورت رفع مشکل زمین بلافاصله عملیات انتقال آغاز خواهد شد.
در این جلسه موضوعات دیگری از جمله چارت سازمانی مراکز بهداشت و درمان و نامه ها و درخواست های واصله به کارگروه سلامت و امنیت غذایی مورد بررسی قرار گرفت.
ضمن تشکر از پیگیری مسئله مهم انتقال کارخانه آسفالت شهرداری – لطفا تخصیص زمین رو زودتر انجام بدن چون حقیقت داریم این بالا از دود خفه میشیم…!!!!!!!!!!