روزانه ۵۱۰ لیتر آب در طبس تولید می‌ شود /بحران کم‌ آبی در طبس جدی است

سید مجتبی عراقی‌ زاده اظهار داشت: اجرای خط دوم انتقال آب سرشاخه‌ های کارون به استان یزد و امتداد آن تا شهرستان طبس، بهترین راهکار برای رفع بحران کم‌ آبی در طبس است.

به گزارش طبس نیوز و به نقل از خبرگزاری تسنیم؛ وی گفت: در مقایسه‌ های انجام شده مشخص شده است که تابستان امسال نسبت به تابستان‌ های گذشته، گرم‌ ترین بوده است، به طوری که متوسط بیشینه دما در ۱۹ روز نخست مرداد، ۶٫۵ درجه سانتی‌ گراد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی بیان کرد: افزایش دمای هوا موجب افزایش قابل توجه میزان مصرف آب شرب در شهرستان طبس شد که باتوجه به محدودیت منابع آبی در این شهرستان، تابستان بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در چند روز گذشته شهر طبس دچار بحران جدی کم‌ آبی شده بود، افزود: کمبود آب موجب افت فشار آب در بسیاری از قسمت‌ های شهر طبس شد که با تلاش جدی امور آب و فاضلاب شهر طبس از جمله افزایش ۲۲ درصدی میزان استحصال آب از منابع تأمین آب و همچنین مدیریت مصرف آب توسط شهروندان، از قطع آب جلوگیری شد.

وی اجرای خط دوم انتقال آب سرشاخه‌ های کارون به استان یزد و امتداد آن تا شهرستان طبس بهترین راهکار برای رفع بحران کم‌ آبی در طبس دانست و گفت: موضوع را پیگیری می‌ کنیم تا شهرستان طبس نیز از این خط انتقال آب بهره‌ مند شود.

عراقی‌ زاده افزود: تاکنون آب از هیچ جایی خارج از طبس، به این شهرستان رسانده نشده است و منابع آبی استان خراسان جنوبی هم با افت سطح ایستایی مواجه شده و نمی‌ توان پیش‌ بینی کرد که تا چه زمانی منابع موجود پاسخ‌ گوی نیاز آبی استان خواهد بود.

وی بیان کرد: تصفیه‌ خانه طبس با مطالعه دقیق و صحیح طراحی و احداث شده است و در حال حاضر آماده بهره‌ برداری است که باید با مدیریت صحیح، موضوع اختصاص حق‌ آبه برای آب شرب حل شود، چرا که در نهایت مردم طبس از مزایای راه‌ اندازی تصفیه‌ خانه متنفع خواهند شد و در حال حاضر هیچ راهی جز استفاده از منابع سطحی و تصفیه‌ خانه وجود ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =