آغاز ساخت مستند یک شهید روحانی طبسی

مراحل ساخت مستند یکی از شهدای روحانی طبسی آغاز شده است که در این مستند سعی می‌شود تا سبک زندگی و ابعاد شخصیتی این شهید گرانقدر در راستای منویات مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی، معرفی شود.

طبس نیوز: مراحل ساخت مستند یکی از شهدای روحانی طبسی آغاز شده است که در این مستند سعی می‌شود تا سبک زندگی و ابعاد شخصیتی این شهید گرانقدر در راستای منویات مقام معظم رهبری درباره سبک زندگی اسلامی، معرفی شود.

به گزارش طبس نیوز به نقل از فارس، مراحل ساخت مستند شهید حسن رمضانی از شهدای روحانی شهرستان طبس آغاز شده است.

این مستند ۱۵ دقیقه‌ای، به تهیه‌کنندگی و کارگردانی علی سنگچولی مقدم در حال ساخت است.

سنگچولی مقدم در این باره به خبرنگار فارس گفت: شهرستان طبس در دوران انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شهدای زیادی تقدیم کرده است و وظیفه همهٔ اصحاب رسانه و هنرمندان است که در حد توان نسبت به معرفی ابعاد شخصیتی این اسوه‌های ایثار تلاش کنند.

وی بیان کرد: هدف ساخت مستند شهید حسن رمضانی، معرفی سبک زندگی و ابعاد شخصیتی این شهید گرانقدر و به‌طور کلی تمامی شهدای عزیز در راستای منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره سبک زندگی اسلامی است.

سنگچولی مقدم ادامه داد: شهید حسن رمضانی یک ویژگی بارز و مهم داشت؛ این شهید بزرگوار اهل اعتقاد اعتدالی نبود بلکه اهل اعتدال اعتقادی بود؛ به این معنی که در اعتقادات دینی و اسلامی خود هیچ‌گونه مسامحه‌ای نمی‌کرد، اما عدالتش برمبنای اعتقادات دینی بود.

وی افزود: مراحل تحقیق این مستند از چند روز پیش و تصویربرداری آن از امروز آغاز شده است که گفت‌وگو با همسر و همرزمان شهید، نگاه ویژه به ولایت‌مداری شهید، جمع‌آوری تصاویر آرشیوی از شهید، و اشاره به وصیت‌نامه شهید از جمله بخش‌های مستند شهید حسن رمضانی است که ساخت آن حدود یک ماه به طول می‌انجامد.

شهید حسن رمضانی معروف به شیخ حسن رمضانی فرزند علی‌اکبر در ۱۲ فروردین ۱۳۳۸ در روستای شیرآباد طبس متولد شد و تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم حوزه ادامه داد. وی در ۲۵ فروردین ۱۳۶۶ در عملیات کربلای ۱۰ در سنندج به شهادت رسید که پیکر مطهر وی در گلزار شهدای آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم (ع) طبس به خاک سپرده شده است.

شهید رمضانی در بخشی از وصیت‌نامه خود آورده است: «اولاد، پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و تمام فامیل و آشنا را به تقوای الهی و ترک معاصی وصیت نموده و از همگی امید دعای خیر و از خدای بزرگ طلب عفو و رحمت برای این عاصی دارم. بارال‌ها شهادت نصیبم گردان زیرا آرزویی جز مرگ باعزت و سرافرازی ندارم و یقین دارم تو از وجود این بندهٔ گناهکار آگاهی؛‌ای معبود شربت شهادت را در کامم بنوشان چون مردن در بستر برایم تنگ است».

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + ده =