مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد از اتمام تمامی مصوبات دور اول و دوم سفر رییسجمهور و هیات دولت در حوزه مسکن در این استان خبر داد.
علیرضا قربانیان، در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه یزد، با اعلام این خبر، افزود: در دور اول سفر رییس جمهور و هیأت دولت به استان یزد احداث شش هزار واحد مسکونی روستایی از محل طرح ویژه مقاومسازی مسکن روستایی در سال ۸۶ و۸۷ مصوب شد که با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد به اتمام رسید.
وی ادامه داد: در دور دوم سفر ریاست جمهوری، بهسازی و نوسازی سه هزار واحد مسکونی روستایی از طریق اعطای تسهیلات ارزان قیمت در سال ۱۳۸۸، واگذاری اراضی مورد نیاز روستاهای فاقد طرحهای هادی، کمک به تکمیل واحدهای مسکونی مشمول جابجایی روستای نایبند با رعایت قوانین و مقررات مربوطه و تسهیلات ارزان قیمت مسکن روستایی برای کمک به واحدهای مسکونی شامل جابجایی روستای نایبند طبس مصوب و تمامی آنها با پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصد مورد بهرهبرداری قرار گرفتند.
قربانیان مجموع اعتبار تخصیصی در دور اول و دوم سفر رییس جمهور و هیات دولت به استان یزد را بالغ بر ۷۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان یزد با اشاره به بهسازی و نوسازی ۶ هزار واحد مسکونی روستایی از طریق اعطای تسهیلات بانکی ارزان قیمت در سال ۹۰ با اعتبار تخصیصی ۶۰۰ میلیارد ریال و پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد، گفت: همچنین با اختصاص مبلغ ۸۰ میلیارد ریال بابت اجرای طرحهای هادی روستایی در سالهای ۹۰ و ۹۱ این طرح با پیشرفت فیزیکی ۸۳ درصد در سال ۹۰ از مصوبات دور سوم سفر رییس جمهور و هیات دولت در استان یزد بوده است.
قربانیان در پایان متذکر شد؛ از آنجایی که سفرهای استانی رییس جمهور مصوبات خوبی را برای پیشرفت استان در برداشته است، مدیران باید نسبت به اجرایی کردن آن اهتمام کامل داشته و همکاریهای لازم را انجام دهند.