توسعه کشاورزی کلید خودکفایی است

توسعه کشاورزی کلید خودکفایی است

به گزارش خبرگزاری فارس از طبس، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان طبس، حجت‌الاسلام سید ابراهیم مهاجریان در دیدار با جمعی از کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان طبس و مراکز وابسته، ضمن گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: از برکات انقلاب اسلامی ایران تأسیس نهادهای مهم و تأثیرگذار است که از جمله آن تشکیل نهاد مقدس جهاد سازندگی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) است.

امام جمعه طبس ضمن تأکید بر لزوم توسعه بخش کشاورزی و نیز خودکفایی و استقلال بیش از پیش کشورمان در زمینه‌های مختلف، تصریح کرد: توسعه کشاورزی مهمترین عامل خودکفایی کشور است که در این زمینه جهاد کشاورزی نقشی اساسی دارد.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان طبس، موفقیت‌های قابل توجه جهادگران را نشأت گرفته از پایبندی آنان به مسائل اسلامی و اعتقادی دانست.

بیان اهمیت شغل کشاورزی و دامپروری از دیدگاه اسلام و تأکید بر لزوم توجه بیشتر به طرح‌های زیربنائی بخش کشاورزی از دیگر سخنان حجت‌الاسلام مهاجریان در دیدار با کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان طبس بود.

مدیر جهاد کشاورزی طبس نیز در ابتدای این دیدار به ارائه گزارشی از عملکرد یک ساله جهاد کشاورزی این شهرستان پرداخت و اظهار داشت: در سال زراعی گذشته تعداد ۲۷۵ پروژه زیربنائی و خدماتی بخش کشاورزی با مجموع اعتباری بالغ بر ۶۶ میلیارد ریال که معادل ۱.۵ برابر اعتبارات سال قبل از آن است، در شهرستان طبس اجرا شد.

وی بیان کرد: انتخاب دو نفر تولیدکننده نمونه استانی از شهرستان طبس، ادامه احداث شبکه فرعی آبیاری و تسطیح و یکپارچه‌سازی اراضی زیر سدهای کریت و نهرین، مطالعه، طراحی و اجرای ۳۸ پروژه آبیاری تحت فشار در سطح ۳۲۷ هکتار، احیاء و مرمت ۶۳ رشته قنات در سطح ۶۳ روستا، اجرای پروژه لوله‌گذاری در سطح ۶۳ روستا و احداث و مرمت ۱۹ باب استخر تنظیمی ذخیره آب کشاورزی در ۱۹ روستا با مجموع ظرفیت ۲۷ هزار مترمکعب از اقدامات اخیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس است.

اسدی با اشاره به تشکیل ستاد اجرایی طرح توسعه بخش کشاورزی در این شهرستان، خاطرنشان کرد: با تشکیل ستاد اجرایی طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان طبس، مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات این طرح برای اعطای تسهیلات با کارمزد ۴ و ۷ درصد به منظور اجرا طرح‌های کشاورزی به شهرستان طبس اختصاص یافت.

وی ادامه داد: از محل این اعتبارات، تاکنون تعداد ۱۳۹ طرح با مجموع اعتبار ۵۴ میلیارد و ۸۶۰ میلیون ریال در شهرستان طبس تصویب و ابلاغ شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس گفت: تهیه و توزیع ۱۶ هزار اصله پاجوش خرمای مرغوب و ۳۶ هزار اصله انواع نهال میوه، نگهداری ۷ هزار و ۵۵۰ اصله نهال کشت‌بافت خرما در گلخانه سازگاری طبس و توزیع ۲۸ هزار نشاء خربزه، هندوانه، فلفل و بادمجان به منظور جلوگیری از بروز خسارت ناشی از سرمازدگی و تگرگ و کاهش هزینه‌های تولید نیز از اقدامات جهاد کشاورزی شهرستان طبس است.

وی اضافه کرد: اجرای طرح اصلاح نژاد دام سبک و سنگین با استفاده از کارشناسان و فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی، اجرای طرح اصلاح نژاد شتر برای اولین بار در شهرستان طبس، ایجاد ۶.۵ هکتار مزارع تحقیقی، ترویجی، الگویی و نمایشی و انتقال یافته‌های علمی و تحقیقاتی به کشاورزان و دامداران با برگزاری ۹۲ کلاس و دوره آموزشی هم از دیگر فعالیت‌های اخیر جهاد کشاورزی شهرستان طبس است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − پنج =