جلسه هماهنگی نحوه عرضه مواد لبنی در طبس

جلسه هماهنگی ممنوعیت عرضه مواد لبنی فله با حضور نمایندگان فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، مجامع امور صنفی، اتحادیه خواربار و لبنیات و مدیر عامل شرکت فرآورده‌های لبنی هجرت در محل سالن آموزش مرکز بهداشت برگزار گردید.

جلسه هماهنگی ممنوعیت عرضه مواد لبنی فله با حضور نمایندگان فرمانداری، اداره صنعت، معدن و تجارت، دامپزشکی، مجامع امور صنفی، اتحادیه خواربار و لبنیات و مدیر عامل شرکت فرآورده‌های لبنی هجرت در محل سالن آموزش مرکز بهداشت برگزار گردید.

به گزارش طبس نیوز به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، در این جلسه دکتر توکلی سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ضمن بیان معضلات و مشکلات بهداشتی عرضه و مصرف شیر و سایر مواد لبنی فله لزوم استفاده از مواد لبنی بسته‌بندی دارای مشخصات بهداشتی لازم را خاطرنشان و هدف از تشکیل این جلسه را هماهنگی بین ادارات و ارگان‌های مربوطه جهت اجرایی شدن هرچه بهتر و سریع‌تر قانون جلوگیری از عرضه و فروش مواد لبنی به صورت فله‌ای در سطح بازار عنوان نمود.

مهندس سجادی کار‌شناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت نیز با اشاره به اینکه مواد لبنی مشمول دریافت پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان است، اظهار داشت خوشبختانه با توجه به وجود کارخانه شیر پاستوریزه در این شهرستان امکان اجرای برنامه عرضه مواد لبنی بسته‌بندی و جلوگیری از فروش مواد لبنی فله وجود دارد که البته لازم است با توجه به شرایط موجود و نیاز به بستر‌سازی مناسب امکان اجرای آن در این جلسه مورد بررسی قرار گیرد.

در ادامه جلسه مشکلات عرضه لبنیات پاستوریزه از جمله عدم آگاهی عمومی و تفاوت قیمت‌ها بررسی و با توجه به اعلام حمایت محمد بخشی (رئیس اتحادیه خواربار و لبنیات) مقرر شد ابتدا مرکز بهداشت و اداره صنعت و معدن در جلسات مشترک برنامه زمان‌بندی اجرای این قانون را تهیه و مسئولیت نهادهای مختلف را مشخص و به کارگروه سلامت شهرستان ارائه نمایند تا پس از تصویب کارگروه سلامت به مرحله اجرا گذاشته شود.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =