با توجه به سیاست سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور مبنی بر برگزاری آزمونها به صورت الکترونیکی و بدون استفاده از کاغذ، اولین آزمون الکترونیکی دانشگاه پیام نور طبس برگزار گردید.
طبس نیوز: با توجه به سیاست سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور مبنی بر برگزاری آزمونها به صورت الکترونیکی و بدون استفاده از کاغذ، اولین آزمون الکترونیکی دانشگاه پیام نور طبس برگزار گردید.
به گزارش طبس نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور طبس، با توجه به سیاست سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور مبنی بر برگزاری آزمونها به صورت الکترونیکی و بدون استفاده از کاغذ، اولین آزمون الکترونیکی در درس آمار استنباطی، رشته علوم تربیتی در دانشگاه پیام نور طبس برگزار گردید.
لازم به ذکر است در ترم جاری تعدادی از آزمونهای پایان ترم این دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار گردد.
از کلیه دانشجویان درخواست میگردد جهت آشنایی بیشتر با شیوه برگزاری این نوع آزمونها به سایت پیام نور طبس مراجعه نمایند.