شناسایی ۳۰۰ اثر تاریخی در طبس/ ثبت ملی تنها ۵۵ اثر

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی تاکید کرد: در شهرستان طبس ۳۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده که تنها ۵۵ اثر و بنای تاریخی در شهرستان طبس به ثبت رسیده و باید به جد پیگیر موضوع بود تا بزودی مابقی آثار نیز به ثبت برسد.

طبس نیوز:مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی تاکید کرد: در شهرستان طبس ۳۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده که تنها ۵۵ اثر و بنای تاریخی در شهرستان طبس به ثبت رسیده و باید به جد پیگیر موضوع بود تا بزودی مابقی آثار نیز به ثبت برسد.

به گزارش طبس نیوز به نقل از مهر،حمدرضا رضایی در حاشیه افتتاح هتل امیر در طبس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در چهارماهه اخیر نزدیک به دو میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از طبس بازید کرده اند که با بقیه شهرستانهای استان تفاوت فاحشی دارد.

به گفته وی بیشترین آمار بازدید گردشگران در حوزه های تاریخی،گردشگری، مذهبی و سلامت به خود اختصاص داده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی عنوان کرد: کارشناسان معتقدند ایران جزء پنج کشور دنیا در زمینه جاذبه‌های گردشگری است ولی متاسفانه در زمینه استفاده از جاذبه های گردشگری جزء پنج کشور اول جهان نیستیم.

رضایی بیان کرد: حدود ۹ درصد تولید ناخالص دنیا، هفت درصد اشتغال دنیا مربوط به حوزه گردشگری است که ۲۵۵ میلیون نفر در این حوزه فعالیت دارند.

وی گفت: استان خراسان جنوبی به لحاظ جاذبه‌های گردشگری فراوانی زیادی را در خود جای داده است و درجای جای استان جاذبه‌هایی به چشم می‌خورد که درحوزه گردشگری حرف برای گفتن دارند.

وی اظهارداشت: معتقدیم که به هر بنای تاریخی خدشه‌ ای وارد شود معنی آن اینست که در حفظ شناسنامه خودمان ضعیف عمل کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه حفظ میراث فرهنگی و تاریخی امروز به مطالبه مردم تبدیل شده است، تصریح کرد: سازمان میراث فرهنگی باید به‌عنوان مسئول پاسخگوی مردم باشد.

شناسایی ۳۰۰ اثر تاریخی در طبس/ ثبت ملی تنها ۵۵ اثر

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان جنوبی تاکید کرد: در شهرستان طبس ۳۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده که تنها ۵۵ اثر و بنای تاریخی در شهرستان طبس به ثبت رسیده و باید به جد پیگیر موضوع بود تا بزودی مابقی آثار نیز به ثبت برسد.

رضایی با بیان اینکه پیش از الحاق طبس به استان خراسان جنوبی هفت منطقه گردشگری در استان داشته ایم، بیان کرد: بعد از الحاق طبس به استان خراسان جنوبی این رقم به ۱۰ عدد رسیده که ۳۵ درصد افزایش در مناطق نمونه گردشگری انجام شده است.

وی تعداد روستاهای هدف گردشگری در طبس را پنج روستا اعلام کرد و افزود: تعداد روستاهای هدف گردشگری استان پنج روستا بوده که با الحاق طبس به ۱۰ روستا افزایش یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی با بیان اینکه مهمترین وظیفه ما صدور انقلاب و فرهنگ ایرانی اسلامی به کشورهای دیگر است، افزود: این وظیفه با حضور گردشگران و توریستهای دیگر کشورهای امکان پذیر می شود.

رضایی گردشگری را یک مقوله چند وجهی دانست و بیان کرد: همه مسئولین و مردم در خصوص ارتقای آن باید سعی و تلاش کنند.

با حضور طالبیان مقدم معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس و رضایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی هتل امیر طبس در زیربنای ۸۰۰ مترمربع با هزینه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به مناسبت هفته گردشگری به بهره برداری رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 3 =