آغاز برداشت گل گاوزبان در مازندران


مناطق کوهستانی و حاشیه راه‌های جنگلی هزار جریب در استان مازندران این روز‌ها پر از گل‌هایی است که به رنگ‌های قرمز و بنفش درآمدند. معمولا برداشت گل گاوزبان از اردیبهشت ماه در مناطق کوهستانی استان آغاز شده و تا اواخر خردادماه ادامه می‌یابد. گیاه دارویی و خوش عطر گل گاو زبان، توسط روستائیان برداشت می‌شود و پس از خشک کردن، در تهیه دمنوش، و چای استفاده می‌کنند. مازندرانی‌ها گل گاوزبان یا اِشکو را به خاطر خواص فراوانش به عنوان گیاهی شفابخش می‌شناسند.

لینک منبع خبر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + چهارده =