پایگاه بسیج شهدای مدافع حرم در اداره صنعت و معدن و تجارت افتتاح شد/ تصاویر

پایگاه بسیج شهدای مدافع حرم در اداره صنعت و معدن و تجارت صبح پنج‌شنبه با حضور جمعی از مسئولین شهرستان طبس افتتاح شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی طبس، رئیس اداره صنعت و معدن و تجارت طبس در مراسم افتتاح پایگاه بسیج این اداره گفت: حلقه های صالحین از مدت‌ها قبل از افتتاح پایگاه دایر بود و تلاش داریم در حوزه معادن هم فرهنگ و تفکر بسیجی را گسترش بدهیم.

مرتضی جلالی‌فر افزود: این نامگذاری حداقل کاری بود که توانستیم برای تجلیل از شهدای مدافع حرم انجام دهیم.

وی همچنین در این مراسم از راه اندازی سامانه پیام کوتاه نظارت شهرواندان بر بازار خبر داد و گفت: این سامانه با شماره ۱۰۰۰۰۱۲۴ با هدف نظارت بر بازار و مشارکت شهروندان راه اندازی شده است.

فرماندار ویژه طبس در این مراسم گفت: مقام معظم رهبری و دولت محترم بر شکوفایی اقتصادی و حمایت از تولیدات داخلی تاکید دارند و دشمن بعد از شکست در جنگ حربه اقتصادی را در دست گرفت و امروزه هم بسیج اقتصادی مردم در اقتصاد مقاومتی را می‌طلبد.

مهدی اخوان صفار افزود: بسیج در هر حوزه که ورود کند منشا خیر و برکت است و تفکر و روحیه بسیجی راهگشا و موثر است و از مهندس جلالی که این پایگاه را ایجاد کرده اند تشکر می‌کنم.

امام جمعه طبس در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین برای افتتاح این پایگاه بسیج گفت: بسیج در هر حوزه که ورود کند منشاء خیر و برکت است و تفکر و روحیه بسیجی راهگشا و موثر است.

حجت الاسلام سیدابراهیم مهاجریان مقدم با بیان این که استقلال در حوزه سیاسی و اقتصادی بسیار مهم است بر ضرورت توسعه امکانات داخلی و افزایش بهره‌وری تاکید کرد و افزود: خداوند در صحراها و کویرها برکات و ذخایر زیادی قرار داده که حداقل آن جاذبه های گردشگری است علاوه بر معادن و… باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم.

وی ادامه داد: جهاد سازندگی با همین هدف توسط امام ایجاد شد در چندین سال قبل مقام معظم رهبری دستور تشکیل بسیج سازندگی را دادند.

امام جمعه طبس در این جلسه پیشنهاد کرد که به پاس خدمات صنعتگران و فعالان عرصه اقتصادی شهرستان طبس در مراسم نماز جمعه طبس از آنان تجلیل شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طبس نیز در این مراسم گفت: مهم ترین بحث حوزه کارمندی ارتقاء فرهنگ و تفکر بهره‌وری کار و تولید است این تفکر در نهایت کمک به استقلال کشور و اقتصاد کشور از طریق هم فکری و اجرای منویات مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد مقاومتی است و ما نیز آن را با قدرت پیگیری می‌کنیم.

مهدی صادق احمدی افزود: تقویت روحیه استکبارستیزی، ایستادگی و مقاومت، تبیین اقتصاد مقاومتی و معرفی بسیج و پیشرفت آن، نمایش اقتدار و آمادگی بسیج و تبیین ظرفیت‌های بسیج در جلوگیری از نفوذ دشمن از جمله سیاست‌های اصلی گنجانده شده در برنامه‌های بسیج است.

وی گفت: استکبار جهانی و متحدانش جنگ تمام عیار اقتصادی و فرهنگی را علیه ملت ایران به راه انداختند و از تحریم‌های خود علیه نظام جمهوری اسلامی به عنوان تحریم‌های فلج کننده یاد می‌کنند که باید با ترویج تفکر بسیجی در بخش صنعت و معدن به مقابله با نقشه‌های دشمن برخاسته تا بتوانیم اقتصادی پر رونق و شکوفا داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =