به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از خبرگزاری فارس از بیرجند، سرهنگ حسن شجاعینسب، فرمانده انتظامی خراسانجنوبی امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی استان در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کلان سوخت، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی استان به ۲ دستگاه تریلی مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر خودروها را متوقف کردند.
وی بیان داشت: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از خودروها ، ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق و خارج از شبکه توزیع فرآورده های نفتی کشف کردند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی افزود: در این رابطه ۲ دستگاه خودرو توقیف و ۲ متهم دستگیر و به همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
سرهنگ شجاعی نسب خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کلان سوخت به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد و از شهروندان خواست که به منظور مشارکت در این امر هر گونه اخبار و اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان دارند، از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
پایان پیام/۶۹۰۷۶