۲۲۰ دانش آموز از طبس با پنج دستگاه اتوبوس با بدرقه خانوادهها و جمعی از مسئولان محلی جهت بازدید از مناطق عملیاتی دفاع مقدس در جنوب کشور اعزام شدند.
به گزارش طبس نیوز، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طبس در حاشیه مراسم بدرقه دانش آموزان گفت: در هر اتوبوس یک راوی، دو نیروی فرهنگی و یک روحانی دانش آموزان را همراهی خواهند کرد.
سرهنگ رمضانعلی فرحبخش ثانی افزود: دانش آموزان از مناطق عملیاتی جنوب، اروندکنار، شلمچه، هویزه و دهلاویه بازدید خواهند داشت.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طبس ادامه داد: هر سال در چنین ایامی در مناطق عملیاتی جنوب میزبان صدها هزار دانش آموز است.
وی با اشاره به اینکه فلسفه اعزام اردوهای راهیان نور ارتباط با شهداست افزود: این سرزمین، سرزمین پاکی است و این یادمانها، مناطق مجاهدتهای ملت ایران را در خود جای داده است.
وی بیان کرد: اردوهای راهیان نور فرصتی است تا جوانان تحت تاثیر پاکیزه بودن و معنویت این مناطق قرار گیرند.
فرحبخش ثانی با بیان این که مقام معظم رهبری حداقل پنج مرتبه در این مناطق حضور پیدا کردند افزود: مقام معظم رهبری در سفری که در سال ۷۸ به مناطق عملیاتی داشتند فرمودند من این سرزمین را [شلمچه] یک سرزمین مقدس می دانم اینجا نقطهای است که ملائکه الهی شاهد فداکاری های مخلصانه این شهدای عزیز بودند.