در روز سوم رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان، دو نماینده ایران شانس کسب مدال برنز را دارند.
به گزارش پایگاه خبری طبس نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
در روز سوم رقابتهای کشتی آزاد قهرمانی جهان در وزن ۹۷ کیلو، مجتبی گلیج پس از پیروزی بر کشتی گیران گرجستان، مولداوی و قزاقستان، در نیمه نهایی برابر کایل اسنایدر – قهرمان المپیک و جهان از آمریکا نتیجه را واگذار کرد و از رسیدن به فینال بازماند. گلیج امروز برای کسب مدال برنز به روی تشک میرود.
در وزن ۷۰ کیلو هم، عرفان الهی در یک چهارم پایانی مقابل آکمات علی اف از قرقیزستان مغلوب شد، اما با توجه به فینالیست شدن حریف، الهی در جدول بخت مجدد به دنبال برنز خواهد بود.
در پایان مسابقات ۸ وزن، تیم ایران با ۱۴۱ امتیاز در صدر قرار دارد و تیمهای آمریکا و روسیه به ترتیب با ۱۴۰ و ۱۳۳ امتیاز در جایگاههای دوم و سوم قرار دارند و اگر ایران بتواند در دو وزن باقی مانده دو مدال برنز بگیرد، عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود خواهد کرد.